LISE SKOU / COLLABORATIONS    
        xx  
      xx From Home To Centre

When moving into the apartment in August 2000 we intended to transform the
concept of a private-residence-unit into the concept of social platform, project space
and habitation space.

We therefore decided to design and create a series of furniture that would comply
with the apartment and with the project. It was important for us to accentuate the
character of the space as both private and public.The furniture had a public character
and, at the same time, signalised relaxation and sociality. The pieces were easy to
move around and did not take up a lot of space. They were flexible as well as practical.

balcony.gif

playground.gifseventies.gif
Archive images.Building Vollsmose,1975.

Back to Projects By Cudi
Back to About Cudi
Back to Collaborations

         
         
         
         
        xx
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H